Voorkom bevroren waterleidingen

De winter staat voor de deur en dat betekent: waterleidingen die kunnen bevriezen, met flink wat schade als gevolg. Komende dagen gaat het in de nacht zo’n 6 graden vriezen…. met een mogelijke uitschieter tot -10 graden! Tap buitenkranen af en isoleer deze. Dat voorkomt schade. Het ligt voor de hand om dit te doen en toch vergeten elk jaar weer veel mensen om dit te doen.

Meer tips voor uw woonhuis-verzekeringen? Maak een afspraak met onze verzekeringsadviseur. Bel Midden Brabant Advies 013-5212001 (Keuze 3 Verzekeringen) of mail uw vragen naar info@middenbrabantadvies.nl Ook voor een check van uw huidige verzekeringen kunt u contact met ons opnemen. Wij beoordelen vrijblijvend uw polissen op kwaliteit en prijs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s