Subsidie voor uw lokaal of sociaal-maatschappelijk initiatief.

RegioBank steunt lokale initiatieven die voor verbinding zorgen en bijdragen aan de leefbaarheid van de buurt. Samen werken we aan buurten waar veel gelegenheid is elkaar te ontmoeten. Zo zorgen we samen voor een fijne buurt waar mensen elkaar nieuw leren kennen, regelmatig ontmoeten en samen dingen ondernemen. Via Samen voor de buurt steunt RegioBank lokale initiatieven die hieraan bijdragen.

Kijk waar uw initiatief aan moet voldoen en start een initiatief: https://samenvoordebuurt.nl/nl/pages/start

Ondersteuning nodig voor een project in Midden-Brabant: Oisterwijk, Moergestel, Heukelom, Haaren, Esch, Biezenmortel, Udenhout, Tilburg, Vught of Cromvoirt? Neem dan contact op met Peter of Marlou Dirks – Zelfstandig Adviseur van RegioBank – http://www.middenbrabantadvies.nl 013-5212001 (keuze 4 overig) of mail uw vragen/wensen naar info@middenbrabantadvies.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s