RegioBank winnaar Hypotheek Award 2014! Categorie “beste Beheer”

RegioBank winnaar Hypotheek Award 2014!

Tijdens de  23e editie van het Hypotheken Event heeft RegioBank de award voor ‘beste beheer’ gewonnen. Voor deze categorie ‘beste beheer’ vroeg onderzoeksbureau Gfk aan consumenten die al een hypotheek hebben naar hun ervaring met de hypotheekverstrekker. Hieruit blijkt dat RegioBank het hoogst wordt gewaardeerd door consumenten met een bestaande hypotheek.

RegioBank +foto Peter 2011-01

Adviseur Peter Dirks van RegioBank in de Regio Midden-Brabant (met vestigingen in Oisterwijk, Udenhout, Haaren en Vught) geeft aan waarom hij verwacht dat consumenten RegioBank zo goed beoordeeld hebben. ‘Bij RegioBank krijgt de klant nog echt persoonlijk advies. Wij kennen de klant. En we nemen regelmatig contact op om de afgesloten hypotheek onder de loep te nemen. Bijvoorbeeld als we weten dat er iets is veranderd in de persoonlijke situatie van de klant. We merken dat klanten dat echt waarderen.’

IIR Hypotheken evenement
De award voor ‘beste beheer’ is op 12 februari 2014 uitgereikt tijdens de 23e editie van het IIR Hypotheken Event. Het Institute for International Research (IIR) reikt jaarlijks deze prijs en die voor ‘beste advies’ uit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s