Midden Brabant Advies wint Hypotheek Award 2014 voor beste advies

Midden Brabant Advies wint Hypotheek Award 2014 voor beste advies

De kleine Onafhankelijke Adviseurs hebben woensdag 12 februari de Hypotheken Award voor beste advies gewonnen. Adfiz, de branchevereniging voor onafhankelijk adviseur, heeft de Awards namens de beroepsgroep in ontvangst mogen nemen. Midden Brabant Advies is lid van Adfiz. Peter Dirks – directeur/eigenaar van Midden Brabant Advies – is blij met de award: “Deze erkenning van de consument is voor ons heel waardevol. Vooral omdat de consument in het onderzoek heeft aangegeven ons te ervaren als adviseur die eerlijk advies geeft. En die erop uit is om het belang van de klant te dienen. Dat is precies waar wij voor staan.”

Erkend Hypotheekadviseur

9 voordelen van onafhankelijk advies

Onafhankelijk advies heeft consumenten veel voordeel te bieden. 9 voordelen van onafhankelijk advies zijn te vinden op www.finfin.nl.  Finfin is een initiatief van Midden Brabant Advies samen met de ruim 800 andere Adfiz-leden om klanten te helpen bij het maken van betere financiële keuzes. Op Finfin.nl vindt een klant wat belangrijk is bij zijn keuze voor financiële diensten en producten, en waar hij naast de prijs van adviezen, producten en diensten nog meer op moet letten.

Consumentenprijs

De Hypotheken Award is een initiatief van het Institute voor International Research en onderzoeksbureau GfK en werd uitgereikt tijdens het 23e Hypotheken Event in Almere. De onafhankelijk adviseurs scoorden in hun categorie (Advies) het hoogste op tevredenheid onder consumenten. Daarnaast gaven consumenten het vaakst aan hun onafhankelijk adviseur aan vrienden of familie aan te bevelen. Onderzoeksbureau GfK deed voor de categorie ’Beste Advies’ onderzoek onder consumenten die in 2013 een adviesgesprek hebben gehad voor een nieuwe hypotheek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s