Er dreigt een miljardenclaim voor Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden (NN) wacht mogelijk een claim van zo’n euro 2,7 miljard wegens het verzwijgen van de kosten van de woekerpolissen.   Dat volgt uit een voorlopige uitspraak van de geschillencommissie van het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) bij de behandeling van 1 klantdossier.

Kifid heeft aangegeven dat NN onrechtmatig kosten heeft ingehouden bij deze klant met een beleggingsverzekering. De teveel door NN berekende kosten en het daardoor misgelopen rendement moet worden terugbetaald aan de verzekerde. Uitspraken van Kifid zijn bindend voor NN.

NN heeft circa 691.000 woekerpolissen verkocht. Mogelijk raakt de uitspraak al deze polishouders. “Follow the Money” berekende een gemiddeld schadebedrag per polis van euro 3.900,00. Dit zou betekenen dan NN een claim van euro 2,7 miljard boven het hoofd hangt.

Raadpleeg: http://www.woekerpolisclaim.nl/

2 gedachten over “Er dreigt een miljardenclaim voor Nationale Nederlanden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s