Er dreigt een miljardenclaim voor Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden (NN) wacht mogelijk een claim van zo’n euro 2,7 miljard wegens het verzwijgen van de kosten van de woekerpolissen.   Dat volgt uit een voorlopige uitspraak van de geschillencommissie van het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) bij de behandeling van 1 klantdossier.

Kifid heeft aangegeven dat NN onrechtmatig kosten heeft ingehouden bij deze klant met een beleggingsverzekering. De teveel door NN berekende kosten en het daardoor misgelopen rendement moet worden terugbetaald aan de verzekerde. Uitspraken van Kifid zijn bindend voor NN.

NN heeft circa 691.000 woekerpolissen verkocht. Mogelijk raakt de uitspraak al deze polishouders. “Follow the Money” berekende een gemiddeld schadebedrag per polis van euro 3.900,00. Dit zou betekenen dan NN een claim van euro 2,7 miljard boven het hoofd hangt.

Raadpleeg: http://www.woekerpolisclaim.nl/

Over mbadirect

Online, simpel en snel al uw verzekeringen en geldzaken regelen; met persoonlijke & deskundige ondersteuning van Midden Brabant Advies. Direct Online >> www.mbadirect.nl Voor meer info >> www.middenbrabantadvies.nl Voor Advies >> maak een afspraak: > Oisterwijk 013-5212001 > Udenhout-Tilburg 013-5110511 > Haaren 0411-621276 > Vught 073-6560960 > Vlijmen 073-6230028
Dit bericht werd geplaatst in Advies, Algemeen, Beleggen, Lijfrente, Pensioen, Sparen, Verzekering en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Er dreigt een miljardenclaim voor Nationale Nederlanden

  1. Joris zegt:

    Hoe en bij wie kan je zo’n claim indienen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s