Vijf Sterren voor Bankspaarproducten RegioBank

 

Het onafhankelijke onderzoeksbureau MoneyView heeft RegioBank voor de lijfrente   opbouw- en uitkeringsproducten 5 sterren gegeven! De Lijfrente Opbouwrekening   van RegioBank krijgt de maximale score van 5 sterren. Zowel voor prijs als voor flexibiliteit. In de categorie ‘prijs direct ingaande lijfrentes’ voor alleenstaanden en voor gehuwden krijgt RegioBank eveneens 5 sterren voor Lijfrentenieren.

Maximale   flexibiliteit, beste prijs

In het onderzoek, dat MoneyView in november heeft gehouden, zijn de lijfrente opbouw- en uitkeringsproducten van zowel de verzekerings- als de bankspaarvarianten van alle banken en verzekeraars onderling vergeleken. De   producten zijn beoordeeld op de mate van flexibiliteit en prijs…….deze sterren worden gezien als een bevestiging van de transparante, flexibele en concurrerende producten welke RegioBank aanbiedt. RegioBank is dan ook trots op deze mooie score.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s