Voorgenomen verhoging van de assurantiebelasting moet worden afgeblazen

De voorgenomen verhoging van de assurantiebelasting moet worden ‘heroverwogen’, omdat dit te schadelijk is voor particulieren en bedrijfsleven. Dat schrijven het Verbond van Verzekeraars, de ondernemersorganisaties VNO-NCW en enkele van de meest getroffen sectoren in een brandbrief aan de Tweede Kamer.

Assurantiebelasting Brandbrief ondernemers 2012-10-25

VVD en PvdA willen de assurantiebelasting gaan verhogen naar 21%. Indien dit doorgaat zal dat enorme gevolgen hebben op de wijze waarop ondernemers en particulieren [vooral met financiele problemen] met niet te lopen risico’s zullen omgaan…..met uiteindelijk grote negatieve gevolgen !!

Een gedachte over “Voorgenomen verhoging van de assurantiebelasting moet worden afgeblazen

  1. Vandaag is bekend geworden dat de assurantiebelasting op verzoek van het Verbond van Verzekeraars en Adfiz al op 1 januari 2013 ingevoerd gaat worden. De Minister van Financien gaat toezien op misbruik [premiebetaling van verzekeringen omzetten naar jaarbetaling] en zal zonodig maatregelen opleggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s