SNS Reaal boekt goed resultaat in het eerste kwartaal 2012

SNS REAAL heeft in het eerste kwartaal van 2012 een positief resultaat geboekt, door een nettowinst bij de retail- en zakelijke bankactiviteiten en bij de verzekeringstak, meldt het bedrijf woensdag voorafgaand aan de jaarvergadering.

De afwaarderingen op leningen van Property Finance bleven op een vergelijkbaar hoog niveau als in 2011. Dit bedrijfsonderdeel boekte – zoals verwacht – een verlies.

De loan-to-deposit-ratio van SNS Retail Bank [SNS Bank, ASN Bank, BLG Bank en RegioBank] verbeterde, door een toename van het spaargeld en een daling van de uitstaande leningen. De solvabiliteit bleef solide.

De jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders van SNS REAAL wordt vandaag gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht. Op 15 mei 2012 publiceert SNS REAAL een trading update over het eerste kwartaal van 2012.

Een gedachte over “SNS Reaal boekt goed resultaat in het eerste kwartaal 2012

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s