Profiteer van het afschaffen van de Spaarloon regeling

Geen spaarloon en toch snel geld verdienen? Open dan nu nog even een spaarloonrekening bij je werkgever en stort deze vol met het maximumbedrag dat je jaarlijks mag sparen. Dat is 613 euro. Omdat de spaarloonregeling per 1 januari verdwijnt en al het gespaarde geld op die datum vrijkomt, kun je via deze truc snel nog even 200 tot
300 euro verdienen. Staassecretaris Frans Weekers: “Het staat mensen inderdaad vrij dat te doen, ik wil dit niet onmogelijk maken. Ik verwacht overigens niet dat opeens grote horden mensen alsnog van de regeling gebruik gaan maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s