Verzekeraar Reaal schrapt en bloc-clausule

Verzekeraar Reaal biedt klanten voortaan de zekerheid dat zij de prijs en voorwaarden niet aanpast, door per direct de zogenoemde ‘en bloc-clausule’ af te schaffen. Veel verzekeringsmaatschappijen hanteren een en bloc-clausule in de voorwaarden. Het nadeel hiervan is dat klanten geen zekerheid hebben dat de voorwaarden of prijs ongewijzigd blijven. Met het doorhalen van deze clausule komt Reaal tegemoet aan de wensen van de klanten. Het afschaffen van de en bloc-clausule is van toepassing op levensverzekeringen met overlijdensrisicodekking.

Voor meer informatie en/of advies:  www.middenbrabantadvies.nl

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s