Woekerpolis check | laat nakijken of uw beleggingsverzekering wel deugt

Veel banken en verzekeraars verplichten vaak om extra producten aan te schaffen bij het sluiten van een hypotheek. Laat u onafhankelijk adviseren !!

Een hypotheekklant is voor iedere geldverstrekker interessant. U bent immers vaste klant voor jaren. Bovendien horen bij een hypotheek vaak meerdere producten zoals een spaar- of beleggingsverzekering of een overlijdensrisicoverzekering.

Op zich kunnen deze producten nuttig en gewenst zijn. Maar wat als u min of meer gedwongen wordt het product bij dezelfde geldverstrekker af te nemen omdat anders de lagere rente niet geldt? Pas dus op voor lage rentes die alleen gelden in combinatie met een dure verzekering. Zéker als u zo’n verzekering helemaal niet nodig hebt!

Niet alleen bij het sluiten van de verzekering en/of het aangaan van de hypotheek is het belangrijk om u goed te laten adviseren; ook nu nog adviseren wij u de verkoop van uw bank of verzekeraar te laten controleren. Misschien heeft u ook een woekerpolis of onnodige verzekeringen in de maag gesplitst gekregen.

Bel ons voor een vrijblijvende check en/of advies: www.middenbrabantadvies.nl

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s