Idee Geldwinkel moet de prullenbak in

Minister De Jager wil adviesloketten oprichten, alwaar niet gecertificeerd personeel [veelal werkstudenten?] consumenten wil laten voorzien van financieel advies. Kijkende naar alle regelgeving en kwaliteitsnormen die de afgelopen 6 jaar over het onafhankelijk professioneel intermediair zijn uitgestrooid is dit natuurlijk een belachelijk en niet te accepteren plan.

http://www.findinet.nl/news/pensioen/pensioen-en-toezicht/jan-aikens-geldwinkel-idee-loopt-uit-de-hand/

Over mbadirect

Online, simpel en snel al uw verzekeringen en geldzaken regelen; met persoonlijke & deskundige ondersteuning van Midden Brabant Advies. Direct Online >> www.mbadirect.nl Voor meer info >> www.middenbrabantadvies.nl Voor Advies >> maak een afspraak: > Oisterwijk 013-5212001 > Udenhout-Tilburg 013-5110511 > Haaren 0411-621276 > Vught 073-6560960 > Vlijmen 073-6230028
Dit bericht werd geplaatst in Advies, Algemeen, Juridisch en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s