Nederlanders genieten van hun Levensloop-regeling

In 2010 hebben Nederlandse werknemers bijna euro 900 miljoen ingelegd op levensloopregelingen [gelijk aan het bedrag in 2009]. Daarnaast hebben ze 233 miljoen euro opgenomen. Dat is 45% meer dan in 2009 !! Het totale tegoed op de levensloopregelingen kwam eind 2010 uit op euro 4,1 miljard.

Het aantal rekeningen groeide met 1%. Gemiddeld staat er ruim euro 15.000,00 op een levenslooprekening of -verzekering.

In het regeerakkoord van 2010 zijn afspraken gemaakt over het integreren van de levensloop- en spaarloonregeling tot de Vitaliteitsregeling . Over de concrete uitwerking van deze afspraken is echter nog veel onduidelijk. In 2010 waren er 3,3 miljoen spaarloonrekeningen, waarop dat jaar ruim 1,1 miljard euro werd ingelegd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s