SNS Reaal boekt positief resultaat

SNS Reaal heeft het eerste kwartaal een winst geboektvan euro 21 miljoen. Zonder het verlies van euro 57 miljoen van Property Finance bedroeg de winst zelfs 78 miljoen. Topman Ronald Latenstein spreekt van een “forse verbetering” van de cijfers.

De verzekeringstak lijdt volgens Latenstein minder onder het inzakken van de levenmarkt dan andere verzekeraars, doordat SNS Reaal relatief veel overlijdensrisicoverzekeringen heeft die het wel goed doen en daardoor een dempend effect hebben.

> 013-5212001″ href=”http://www.regiobank.nl” target=”_blank”>

SNS Reaal wist meer spaargeld aan te trekken. In het eerste kwartaal van 2011 stegen de tegoeden met euro 2,1 miljard naar euro 29,5 miljard. Dit leverde hogere nettorentebaten op. De nettowinst van Bank-poot bedroeg euro 61 miljoen. Zowel ASN Bank als RegioBank leveren een stevige bijdrage aan deze winst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s