PVV tegen strengere regels hypotheken

PVV tegen strengere regels hypotheken

Gedoogpartij PVV keert zich tegen de op handen zijnde aanscherping van de hypotheekregels. Financieel woordvoerder Tony van Dijck vindt dat het kabinet de ‘woningmarkt frustreert’, omdat banken na 1 augustus nog strenger naar hun hypotheekverstrekking zullen kijken, zo meldt de Volkskrant.
Tony van Dijck

Er zijn jaarlijks slechts een zeer beperkt aantal gedwongen woningverkopen. Wat is nu eigenlijk het werkelijke probleem dat onze Minister van Financien denkt op te lossen met de strenge verstrekkingsregels? Wie heeft er nu de beste visie. 1. Reguleren of 2. De woningmakrt vlot trekken? Wat vindt u?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s