StaalBankiers onzorgvuldig beleggingsadvies tbv Pensioen BV

Onlangs is in een procedure bij de Rechtbank ’s-Gravenhage een StaalBankiers veroordeeld wegens het niet nakomen van haar zorgplicht inzake belegde pensioengelden. Het betrof hier een inmiddels gepensioneerde dga die via de bv zijn pensioengelden belegd had op advies van de bank.

Volgens de rechtbank is de bank ten opzichte van de dga toerekenbaar tekort geschoten in de nakoming van haar verplichtingen, omdat de bank geadviseerd heeft een groot deel van het totale vermogen te beleggen in één product. De bank wordt veroordeeld in de door de dga geleden schade.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s