Oisterwijk-800 nodigt ondernemers uit voor ’t Beursplein

 logo oisterwijk 800 jaar nieuw.jpg - 493.31 Kb

Uitnodiging ‘Beursplein Oisterwijk 800’

maandag 16 mei, Tiliander Oisterwijk

Beste Toestroom-leden

2012 wordt voor de gemeente Oisterwijk met haar drie kernen Oisterwijk, Moergestel en Heukelom een bijzonder jaar: de viering van het 800-jarige bestaan als stad. Zo’n bijzonder feit mag niet ongemerkt voorbij gaan. Om deze reden is de Stichting Oisterwijk 800 opgericht om de viering vorm te geven. Het jubileumjaar biedt volop kansen: om de drie kernen dichter bij elkaar te brengen en voor de landelijke promotie van Oisterwijk. In de afgelopen tijd is aan iedereen gevraagd te komen met ideeën en initiatieven. Dit heeft honderd ideeën opgeleverd! Grote en kleine activiteiten.

Voor het bedrijfsleven wordt maandag 16 mei 2011 een bijzondere avond. Onder het genot van een hapje en een drankje en muziek start in Tiliander om 19.00 uur een wervelend programma. Begonnen wordt met een verrassende theaterpresentatie van de vele Oisterwijk 800-initiatieven. Met een aantal primeurs, die op deze avond van start gaan.

Beursplein
Om 20.00 uur slaat burgemeester Hans Janssen op de gong en verandert Tiliander in een levendig beursplein. De diverse kartrekkers van de Oisterwijk 800-initiatieven komen dan graag in contact met betrokken bedrijven uit Oisterwijk. Het leuke van deze beurs is dat er grote en kleine deals mogelijk zijn. Zodat iedereen kan meedoen! Om 22.00 uur wordt met een klap op de gong de beurs weer gesloten. Notaris Joep Vrijdag zal dan bekend maken wat deze avond aan deals heeft opgeleverd.

Wat levert deze avond u als ondernemer en Toestroom-lid op?
De Toestroom is als Oisterwijks ontmoetingsplatform voor ondernemers uiteraard graag betrokken bij dit goede initiatief. Het is een kans om andere collega-ondernemers te ontmoeten in een ontspannen sfeer. Alle bedrijven die Oisterwijk 800 tijdens beursplein steunen krijgen de nodige aandacht: zowel tijdens de avond als na afloop op de website Oisterwijk 800 en in een advertentie in het Nieuwsklokje. Bedrijven die zich vooraf melden zullen uiteraard ook zichtbaar worden geplaatst tijdens het Beursplein. Want ondernemers, die echt betrokken zijn willen bij 800 jaar Oisterwijk, worden door de organisatie in het zonnetje gezet.
Bent u maatschappelijk betrokken bij Oisterwijk? Dan mag u op 16 mei niet ontbreken in Tiliander!

U kunt zich aanmelden via het formulier op de website toestroom.nl. Voor iedere aanmelding stelt De Toestroom €20,- ter beschikking aan de organisatie van Oisterwijk 800 ter bekostiging van deze inspirerende en ondernemende avond.

Namens het bestuur,
Ondernemersplatform De Toestroom

Peter Dirks
voorzitter

 
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s