De meest afhankelijke polisverkoper in Nederland, geeft weer eens een belachelijk advies

Onderstaand advies is niet echt wat je noemt doordacht. De voorfinanciering van dit voorstel [financieringsrente en/of gemis aan spaarrente] zijn hoger dan het uiteindelijke voordeel. Mijn advies is om gewoon per maand te blijven betalen en – zonder kwaliteitsverlies van de verzekerde dekkingen – uw autoverzekering afsluiten via www.mbadirect.nl  Hiermee gaat u

Bespaar op uw autoverzekering
MBAdirect vergelijkt premies van diverse verzekeraars

niet in prijs omhoog…..nee u gaat kosten besparen !! www.mbadirect.nl heeft voldoende keus uit verzekeraars die hun premie NIET gaan verhogen.

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Volgens Independer worden autoverzekeringen per 1 maart duurder door de verhoging van de premie en de stijging van de assurantiebelasting.

De financieel dienstverlener adviseert consumenten om voor die datum een autoverzekering af te sluiten en de premie voor een jaar vooruit te betalen, zodat de premiestijging een jaar uitgesteld kan worden. 

Premieverhogingen

Eind 2010 gaf De Nederlandsche Bank het signaal af aan autoverzekeraars dat de lage premies een reëel gevaar vormen voor een gezonde bedrijfsvoering. Klaverblad, Univé en Unigarant hadden toen al besloten premieverhogingen door te voeren. Andere verzekeraars hebben dat voorbeeld inmiddels gevolgd. De verwachting van Independer is dat nog meer verzekeraars de premies laten stijgen in de loop van dit jaar.

Assurantiebelasting 

Behalve de premiestijging maakt ook de verhoging van de assurantiebelasting per 1 maart autoverzekeringen duurder. Deze belasting stijgt van 7,5% naar 9,7%, een verhoging van 2,2%. De verhoging van de premie en de assurantiebelasting zorgen ervoor dat autobezitters op jaarbasis tientallen euro’s meer gaan betalen voor hun autoverzekering.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s