Loek Hermans nieuwe voorzitter van Adfiz

Loek Hermans nieuwe voorzitter intermediairs ADFIZ

Bob Veldhuis blijft in bestuur als vice-voorzitter

Midden Brabant Advies
Midden Brabant Advies

Per 1 maart treedt Loek Hermans aan als voorzitter van Adfiz. De combinatie van een brede maatschappelijke en politieke ervaring en grote kennis van ondernemersvraagstukken maken van Hermans de ideale voorzitter voor de branchevereniging die met haar leden een grote transformatie doormaakt. Hermans volgt Bob Veldhuis op, die wel aanblijft in het bestuur in de functie van vice-voorzitter.

Loek Hermans (59) kan bogen op een zeer ruime maatschappelijke en politieke ervaring. Hermans is sinds juni 2007 lid van de VVD-fractie in de Eerste Kamer en lijsttrekker bij de Eerste Kamerverkiezingen dit jaar. Eerder was hij Tweede Kamerlid, burgemeester van Zwolle, Commissaris van de Koningin in Friesland en minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Als voorzitter van MKB-Nederland acteerde hij niet alleen als bevlogen  belangenbehartiger, maar maakte ook intensief kennis met de belangen en uitdagingen voor de MKB-ondernemer.

Adfiz heeft recent een uitdagende en een toekomstbestendige visie op de markt vastgesteld. Hermans is bij uitstek in staat voor Adfiz en haar leden leiding te geven aan het transformatieproject waar het intermediair zich in bevindt. Scheidend voorzitter Bob Veldhuis: “Hermans kent de belangen van de MKB-ondernemer als geen ander. Zijn vele contacten zullen bovendien voor de transformatie waarin wij zitten van grote waarde blijken.”

Hermans wil graag bijdragen aan de transformatie die zich in de markt aftekent. “In mijn tijd bij MKB-Nederland heb ik de ontwikkeling in deze markt met grote belangstelling gevolgd. Ik voorzie een marktsituatie  waarin de onafhankelijk adviseur van grote waarde is voor de klant en zeer succesvol kan opereren, zeker als hij, zoals Adfiz ook wil, nog nadrukkelijker de kant van die klant kiest.  Ik word enthousiast van de gedachte een bijdrage te mogen leveren aan de transformatie van de sector en de realisatie van die kansrijke uitgangspositie voor de onafhankelijk adviseur. Ik zie het als een hele mooie uitdaging dit project te mogen leiden.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s