Financieel Advies en Services Midden Brabant Advies

Financieel Advies en Services Midden Brabant Advies

U bent klant bij Midden Brabant Advies en dat waarderen wij enorm. Midden Brabant Advies is een full-service financieel advies kantoor. Ons kantoor verzorgt vele financiële advies- en bemiddelingsdiensten op het gebied van onder andere verzekeringen, hypotheken, kredieten, beleggen en bedrijfsfinancieringen.

Voor wat betreft het zelfstandig adviseurschap van RegioBank, kan Midden Brabant Advies momenteel niet de balieservices bieden die u gewend bent. Wij kunnen momenteel niet in de systemen van RegioBank, waardoor wij u op dit moment niet van dienst kunnen zijn voor de services ‘betalen’ en ‘sparen’. Wij adviseren u voor uw bankzaken zoveel als mogelijk gebruik te maken van internetbankieren en/of de App. We werken aan een oplossing.

Voor de baliediensten inzake de betaalrekening en de spaarrekening bent u – indien u geen gebruik maakt van internetbankieren of de App – derhalve aangewezen op het tijdelijk waarnemend kantoor in Berkel-Enschot. Dit kantoor heeft geen kasfunctie. Deze service is daarom daar niet mogelijk.

Voor alle overige financiële diensten, zoals o.a. hypotheken, verzekeringen, beleggen, financieel advies en bedrijvenadvies, verandert er niets. Wij zijn en blijven u graag van dienst op ons kantoor in Oisterwijk of Haaren en via onze digitale platformen.

Met vriendelijke groet,

Het team van Midden Brabant Advies

Kantoor Oisterwijk: Baerdijk 20, 5061 GG Oisterwijk. Telef. 013-5212001

Kantoor Haaren: Mgr. Bekkersplein 2, 5076 AV Haaren. Telef. 0411-621276

Website: www.middenbrabantadvies.nl

Mailadres: info@middenbrabantadvies.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s