Rentecorrectie op hypotheken van deze zomer is weer teniet gedaan.

Begin dit jaar is de kapitaalmarktrente na jaren van dalingen de weg omhoog ingeslagen. Deze zomer zagen we een behoorlijke correctie op deze opvering. Tijdens de zomermaanden daalde de kapitaalmarktrente en de daaraan gekoppelde hypotheekrente weer.

De laatste weken is deze tussentijdse correctie weer (bijna) volledig teniet gedaan. De kapitaalmarkt- en hypotheekrente stijgt dagelijks weer fors. Laat hopen dat de rentepiek van voor de zomer niet doorbroken wordt, want dan ligt de weg voor een nog verdere rentestijging open.

Wilt u ook weten wat de impact op de hypotheekrente is en wat dit specifiek voor uw huidige hypotheek betekent, neem dan contact op met Midden Brabant Advies | 013-5212001 | www.middenbrabantadvies.nl | info@middenbrabantadvies.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s