Woningruil Oisterwijk of omgeving

Woningruil Oisterwijk of omgeving

Een relatie van mij wil zijn zeer luxe appartement in Oisterwijk met parkeergarage met aparte berging en een waarde tussen de euro 525.000,00 en euro 600.000,00 ruilen tegen een woning met tuin (geen tussenwoning) met een vergelijkbare marktwaarde. Van belang is dat de tuin voldoende groot is en er op de benedenverdieping mogelijkheden zijn om een slaapkamer en badkamer te realiseren. Als die er al zijn is dat natuurlijk nog beter. Bij een marktwaardeverschil zal/kan verrekening plaatsvinden op basis van taxaties. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Peter Dirks van Midden Brabant Advies: Mail dirks@middenbrabantadvies.nl of bel 013-5212001. Uw reactie zal uiterst discreet behandeld worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s