Midden Brabant Advies (Zelfstandig Adviseur van RegioBank) breidt de dienstverlening verder uit met Midden Brabant Assurantiën.

Midden Brabant Advies (Zelfstandig Adviseur van RegioBank) breidt de dienstverlening verder uit met Midden Brabant Assurantiën.

Nederland telt veel verzekeringsmaatschappijen, allen met hun eigen producten en unieke kenmerken. De verzekeringen lijken op elkaar, maar de verschillen kunnen voor u van groot belang zijn. U kunt niet overal verstand van hebben en wij kunnen ons voorstellen dat u van verzekeringen en verzekeringsvoorwaarden geen verstand wilt hebben! Daarom is het verstandig om u te laten bijstaan door een deskundig en vooral ook onafhankelijk verzekeringsadviseur, iemand die niet verbonden is aan één aanbieder, maar iemand die met kennis van zaken opkomt voor uw belangen. Als onafhankelijk adviseur nemen wij u graag die zorg uit handen. Vanuit die onafhankelijke vrijheid kunnen wij u die verzekering adviseren die goed aansluit op uw specifieke situatie en wensen; zowel particulier als voor het bedrijf.

Wilt u uw huidige verzekeringsportefeuille eens tegen het licht houden. Een second opinion kan u veel premie besparen, maar ook betere verzekerde dekkingen. Maak vrijblijvend gebruik van onze diensten. Het verplicht u tot niets. Maak een kopie van uw polis(en) en mail deze naar info@middenbrabantadvies.nl of geef deze even af op ons kantoor in Oisterwijk. Liever een afspraak? Bel dan 013-5212001 (keuze 3). Wij zijn u graag van dienst.

http://www.middenbrabantadvies.nl

Disclaimer:
Dit bericht bevat vertrouwelijke informatie en is uitsluitend bestemd voor geadresseerde(n). Aan de inhoud van dit bericht kunnen door derden geen rechten worden ontleend. Midden Brabant Advies is statutair gevestigd te Oisterwijk en ingeschreven in het handelsregister onder nr. 18057677. Op al onze diensten en werkzaamheden zijn de voorwaarden van toepassing zoals weergegeven op onze website in de dienstenwijzer(s). Wij gaan zorgvuldig met persoonlijke gegevens om. In ons Privacy Statement kunt u nalezen hoe. In onze algemene voorwaarden is een beperking van aansprakelijkheid opgenomen. Onze algemene voorwaarden zijn tevens gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder referentie KvK06/3357218

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s