Taxatie keuring in plaats van de bouwkundige opnamestaat

Per 1 oktober 2021 maken de taxateurs en de geldverstrekkers gebruik van een nieuw taxatiemodel: “Taxatierapport Woonruimte 2021”.

interesse in een aantrekkelijke korting? Lees dan verder!
  • Deze bouwkundige taxatie keuring is bedoeld als toevoeging aan de taxatie en vervangt de bouwkundige opnamestaat. Het rapport van deze taxatie keuring, kan in plaats van de bouwkundige opnamestaat aan de taxatie worden toegevoegd.
  • De taxatie keuring is geen detail inspectie waar (verborgen) gebreken worden geïnventariseerd, maar moet gezien worden als een vorm van onderhoudsplanning en de te verwachten (reguliere) onderhoudskosten alsmede een inventarisatie van de grotere bouwkundige risico’s voor de komende jaren. Tijdens de inspectie wordt gecontroleerd op gebreken conform het model-bouwkundig rapport Nationale Hypotheek Garantie
  • Een taxatie keuring is een bouwkundige keuring, de tenaamstelling is bedoeld om het onderscheid van inspectie, opname en rapportage methodiek duidelijk te maken.

De kosten van een taxatie keuring (t.b.v de bouwkundige opnamestaat) zijn afhankelijk van de grootte van de woning. Voor woningen tot 190m(dat is ongeveer 500m3) kan Midden Brabant Advies – als partner van keuringsbureau Homekeur – al voor €189,00 inclusief btw een taxatie keuring uitvoeren. Er zijn geen bijkomende kosten, onze prijs en dienstverlening is all inclusief met uitzondering van onderstaande prijsvoorwaarden. Een inspecteur komt ter plaatse bij u op locatie om de opname uit te voeren.

PRIJSVOORWAARDEN

Woonachtig in Midden-Brabant en bent u voornemens om uw huis te verkopen en kandidaat-kopers een bouwkundige taxatie keuring ter hand kunnen stellen? Of heeft u een huis op het oog? Neem dan contact op met Midden Brabant Advies. Bel 013-5212001 of stuur een mailverzoek naar info@middenbrabantadvies.nl

Voor (nieuwe) klanten van Midden Brabant Advies geldt een aantrekkelijke korting op bovenstaand tarief. Vraag naar de voorwaarden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s