Ook op zoek naar een passende fietsverzekering?

April 2021 | Bron Allianz Partners | u aangeboden door www.middenbrabantadvies.nl
Beste relatie,

Veel Nederlanders schaffen in het voorjaar een nieuwe fiets of e-bike aan, waarbij 60 tot 70% ook op zoek gaat naar een passende fietsverzekering. Een goed moment dus om (alvast) over uw fietsverzekering na te denken. De Fietsverzekering van verzekeraar Allianz is in december 2020 met 5 sterren beoordeeld door Moneyview, en heeft een prima dekking voor een scherpe prijs.

Daarom een fietsverzekering
Of u nu regelmatig lange fietstochten maakt of de fiets gebruikt voor woon-werkverkeer: pech is nooit leuk en diefstal al helemaal niet. De fietsverzekering van Allianz biedt hiervoor uitkomst. Deze verzekering is af te sluiten voor elk soort fiets, van e-bike tot stadsfiets. Zowel nieuw als tweedehands. Ook is het mogelijk accessoires eenvoudig mee te verzekeren. Naast een dekking voor Diefstal of Diefstal en Schade, biedt deze verzekering een handige service; Pechhulp door heel Nederland. Daarmee is hulp altijd binnen handbereik en hoeft uw klant nooit lang stil te staan. Meer informatie over onze fietsverzekering vindt u in dit artikel.

De belangrijkste voordelen op een rij:
Schade door diefstal of een poging tot diefstal is gedekt met de dekking ‘Diefstal’; Bij pech onderweg komt een monteur van FietsNed ter plaatse; In 95% van de pechgevallen wordt de fiets ter plekke gerepareerd; Vervoer van de fietser én een medefietser naar een locatie naar keuze binnen 30 km wanneer reparatie niet direct mogelijk is; Vergoeding voor een leenfiets in geval van schade; Geen poliskosten; Scherpe premie: Kortlopend al vanaf € 67,- voor de volledige looptijd van 3 jaar. Doorlopend al vanaf 2,08 per maand. Door MoneyView beoordeeld met 5 sterren in december 2020.

https://tracking.allianz-assistance.nl/image/805/0/12159/ce3e955bb804bfaf0238098908f29306/PR_2W_2020_Fiets_Prijs.png

Mogelijkheid om verlengde garantie af te sluiten voor de accu van een e-bike
Op de meeste accu’s zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie. De problemen beginnen echter meestal pas daarna. En de kosten kunnen in dat geval flink oplopen. Op onze Kortlopende Fietsverzekering bieden wij de mogelijkheid om de garantie te verlengen tot 3 jaar. Als de accu dan uitvalt, vergoeden wij de reparatie of vervanging.

Tips voor een fietsvakantie
Kiest u dit jaar voor een fietsvakantie? Van de vrijheid en rust die een fietsvakantie geeft, worden veel mensen enthousiast. Wij hebben een aantal handige tips op een rij gezet om goed voorbereid op fietsvakantie te gaan.in dit artikel leest u er meer over.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Midden Brabant Assurantiën of stuurt u een mail naar info@middenbrabantadvies.nl Bellen kan natuurlijk ook: 013-5212001.

Met vriendelijke groet,

Midden Brabant Assurantiën.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s