Wat gebeurt er op 1 januari 2021 in je portemonnee?

Wat gebeurt er op 1 januari 2021 in je portemonnee?

Bron Adfiz: december 2020

Wat gebeurt er op 1 januari 2021 in je portemonnee?

Per 1 januari 2021 wijzigt een aantal regelingen en wetten. Het minimumloon, de kinderbijslag en de AOW zullen licht stijgen, er zijn veranderingen op het terrein van de inkomstenbelasting, enzovoort. Wat betekenen de veranderingen voor jou? Vul de handige tool van Wijzer in Geldzaken in.

De tool ‘Wat betekent dit voor mij?’ van Wijzer in Geldzaken laat zien wat veranderingen in de wetten en regels op 1 juli 2020 betekenen voor jouw portemonnee. Als je antwoord geeft op de vragen over je persoonlijke situatie, krijg je een overzicht van maatregelen die specifiek voor jou van belang zijn. Handig om te weten!

Wie overweegt een huis te kopen, krijgt mogelijk te maken met de nieuwe regels rondom de overdrachtsbelasting, wie al een huis heeft kan een lager tarief voor de aftrek van hypotheekrente tegemoet zien. Ook op het terrein van de inkomstenbelasting en de vermogensbelasting wijzigt het nodige.

Let op! Afhankelijk van de internetverbinding kan het even duren voordat de tool zichtbaar wordt.

https://www.adfiz.nl/finfin/nieuws/wat-gebeurt-er-op-1-januari-2021-in-je-portemonnee

Voor informatie en/of advies: http://www.middenbrabantadvies.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s