Fijne feestdagen en een voorspoedig Nieuwjaar

Het wordt maar al te vaak in de media gezegd en geschreven “2020 is een raar jaar”. Corona beheerste ons leven, voor velen ziekte en voor te velen erger. De horeca en de vrijetijdsector kreeg en krijgt het zwaar te verduren. Wie weet wat nog komen gaat.

Natuurlijk, er zijn ook positieve kanten. Veel bedrijven spelen slim in op de uitwerkingen van het coronavirus. Nieuwe ideeën en bedrijven ontstonden en gaan ontstaan.

Samen krijgen we het corona-virus onder controle” is een veel gehoorde kreet. Andere jaren was de leus: “samenzijn met de Kerst, aan elkaar denken en er voor elkaar zijn”. Het zal dit jaar met Kerst en Oud-op-Nieuw een bijzonder jaar zijn. “Samen” krijgt een andere dimensie.

Wij wensen iedereen – ook in de kleine kring van dit jaar – fijne Kerstdagen toe en een gelukkig Nieuwjaar. Een gezond/corona-vrij jaar en dat we snel mogen zeggen “2020 was een raar jaar, maar bracht ons ook nog iets moois”.

www.middenbrabantadvies.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s