RegioBank ondersteunt sociaal-maatschappelijke projecten: ook in Gemeente Tilburg, Oisterwijk, Haaren en Vught.

RegioBank stelt ruim budget beschikbaar voor sociale buurten

22 oktober 2020

RegioBank en het Oranje Fonds hebben samen het VoordeBuurt Fonds opgericht. Met dit fonds ondersteunen zij initiatieven die de lokale betrokkenheid vergroten. Want een mooiere samenleving begint in de buurt.

Organiseer, maak, zorg voor verbinding in jouw buurt.

Met het fonds helpt de RegioBank mee om de buurt sociaal vitaal te houden. Een dorp of buurt waarin iedereen fijn woont, zich thuis voelt en waar mensen naar elkaar omkijken, is levendig en verhoogt de sociale contacten. Elkaar helpen is nu meer dan ooit van belang. Buurtbewoners gaan daarom steeds vaker zelf initiatieven opzetten. Denk aan activiteiten en voorzieningen die zorgen voor lokale verbinding, contacten tussen inwoners en doelgroepen, leefbaarheid vergroten.

Het Voordebuurt Fonds van de RegioBank is tweeledig: de bank stelt aan de deelnemers een inzamelingsplatform beschikbaar én betaalt ook zelf een groot deel mee aan het project. Daarbij helpen de medewerkers van de lokale vestiging van de bank mee met de aanvraag en de campagne voor uw project!

Heeft u een lokaal project (of idee) waarmee u uw buurt samen met een aantal vrijwilligers een stukje mooier maakt en waarvoor u een bijdrage goed kan gebruiken? Neem dan contact op met Peter Dirks, Zelfstandig Adviseur van RegioBank Oisterwijk. Bel 013 – 521 20 01 of mail dirks@middenbrabantadvies.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s