Uw RegioBank geldzaken en het Corona-virus

Uw geldzaken en het Corona-virus

RegioBank is uw bank dichtbij. Dat krijgt in deze onzekere tijden een wat andere lading dan dat u van ons gewend bent. Het Corona-virus raakt ons namelijk allemaal. Het is daarom belangrijk dat u weet dat u van ons op aan kunt. Juist nu.

Ook wij doen er alles aan om te voorkomen dat het Corona-virus zich verder verspreidt. Het kan zijn dat het kantoor van uw adviseur dicht is, of beperkte openingstijden kent. Uiteraard kunt u gewoon uw bankzaken blijven regelen via Mijn RegioBank en de Mobiel Bankieren App. Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met één van onze adviseurs van Midden Brabant Advies.

Als er iets verandert, dan vindt u dat op onze website www.middenbrabantadvies.nl. Natuurlijk delen wij nieuwe informatie ook via onze social media kanalen. Aanvullende informatie over uw bankzaken en het Corona-virus vindt u hieronder op een rij.

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Neem dan contact op met uw Zelfstandig Adviseur www.middenbrabantadvies.nl

Een aantal praktische tips

  • Criminelen misbruiken de berichtgeving rondom het Corona-virus om geld te stelen. Lees hier hoe u dit kunt herkennen.
  • Voor betalingen adviseren wij u om dit zoveel mogelijk digitaal te doen door middel van een pin-betaling, Tikkie, betaalverzoek, mobiel of via internetbankieren.
  • Wilt u internetbankieren aanvragen, dat kunt u vanuit huis regelen.
  • Via internetbankieren en de app kunt u ook contactloos betalen aanzetten.
  • Heeft u toch contant geld nodig, dan kunt u hiervoor terecht bij een geldautomaat.
  • Informatie van het RIVM

Contact

Onze kantoren in Vught en Udenhout zijn gesloten tot het moment dat het RIVM en het Kabinet het verantwoord vinden dat we weer buitenshuis kunnen. Onze kantoren in Oisterwijk en Haaren zijn open, maar kennen een kleine bezetting. De meeste adviseurs en servicemedewerkers werken vanuit huis. Voor advies en ondersteuning hebben we eenvoudige oplossingen middels video-bellen. Met één telefoontje kunnen we snel een video-verbinding met u opzetten.

Indien u nog niet beschikt over internetbankieren van RegioBank, dan is het juist in deze tijd van de Corona-crisis het uiterst handig (en verstandig) om daarmee thuis uw bankzaken te regelen. Wilt u internetbankieren aanvragen, dat kunt u dat volledig vanuit huis regelen. Komt u er zelf niet goed uit; bel of mail ons dan!

Pas goed op uzelf en uw naasten. Volg de adviezen op van het RIVM, blijf alert en gezond!

Met vriendelijke groet,

MIDDEN BRABANT ADVIES | P.J.M. (Peter) Dirks MBA

Overstappen van bank
Overstappen van bank is eenvoudiger dan u denkt

Disclaimer
Dit bericht bevat vertrouwelijke informatie en is uitsluitend bestemd voor klanten van Zelfstandig Adviseur van RegioBank Midden Brabant Advies.  Aan de inhoud van dit bericht kunnen door derden geen rechten worden ontleend. Midden Brabant Advies is statutair gevestigd te Oisterwijk en ingeschreven in het handelsregister onder nr. 18057677. Op al onze diensten en werkzaamheden zijn de voorwaarden van toepassing zoals weergegeven op onze website in de dienstenwijzer(s). Wij gaan zorgvuldig met persoonlijke gegevens om. In ons Privacy Statement kunt u nalezen hoe. In onze algemene voorwaarden is een beperking van aansprakelijkheid opgenomen. Onze algemene voorwaarden zijn tevens gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder referentie KvK04/3357218

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s