Leer uw kind stap voor stap met geld omgaan

Leer uw kind stap voor stap met geld omgaan

Als ouder hoopt u dat uw kind later verstandig met geld omgaat. Dat kan een kind niet van nature. Dat leert hij of zij door te oefenen. Ouders spelen hier een belangrijke rol in. RegioBank kan hierbij helpen met een speciaal jeugdpakket: JongWijs. Tot 21 september 2019 kunt u profiteren van de RegioBank JongWijs actie!

Kinderen zelf leren sparen en betalen

JongWijs van RegioBank is een pakket met een spaar- en betaalrekening voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Met jaarlijks leuke en praktische geldtips. Ook voor de ouder. Want hoe leren we bijvoorbeeld onze kinderen veilig pinnen? En wat is de waarde van geld?

U opent JongWijs bij Midden Brabant Advies (Zelfstandig Adviseur van RegioBank) op één van de kantoren in Tilburg-Udenhout, Oisterwijk, Haaren of Vught. Opent u een JongWijs-rekening met betaalpas voor 21 september 2019, dan krijgt uw kind een cadeaubon van € 7,50 welke besteed kan worden bij:

Haaren             Cafetaria Lucas en Cafetaria den Brekel
Udenhout         Cafetaria de Stoofpot
Vught               Cafetaria Jimmy’s en IJssalon Esma
Oisterwijk        IJssalon Matteo

Van sparen tot Mobiel Bankieren

JongWijs begint met een spaarrekening. Vanaf 8 jaar komt daar een betaalrekening bij. En met toestemming van de ouder ook een Jeugdpas met weeklimiet en Internet Bankieren en Mobiel Bankieren. “Dit kan, maar hoeft dus niet. Ouders vragen dit bij ons aan wanneer het kind hier aan toe is. Uiteraard adviseren we daar ook graag in” vertelt Clientadviseur Yvonne Spooren van Midden Brabant Advies.

Over RegioBank
Met ruim 500 vestigingen in dorpen en kleine steden is RegioBank de bank in de buurt. Een bank waar mensen geholpen worden door een lokale Zelfstandig Adviseur die ze kent en weet wat er speelt in hun omgeving. RegioBank kiest bewust voor de regio. Zij vindt dat lokale gemeenschappen waardevol zijn voor Nederland. En dat lokale basisvoorzieningen zoals een school, supermarkt en een bank moeten blijven bestaan. Daarom zorgt RegioBank ervoor dat iedereen zijn geldzaken in de buurt kan regelen. En maakt de bank zich sterk voor de leefbaarheid van dorpen. RegioBank maakt deel uit van de Volksbank, net zoals ASN Bank, BLG Wonen en SNS. Vanuit onze gezamenlijke missie om te bankieren met de menselijke maat dragen wij samen bij aan een financieel gezond leven voor iedereen in Nederland.

Ook het afgelopen jaar is RegioBank uitgeroepen tot de meest klantvriendelijke, meest klantgerichtste en beste bank van Nederland. Ervaar het zelf en maak een afspraak met één van onze adviseurs. Voor onze contactgegevens, raadpleeg www.middenbrabantadvies.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s