RegioBank blijft de beste, de meest klantgerichtste en klantvriendelijkste bank van Nederland

RegioBank komt weer als beste bank uit de bus.

Heeft u het al gezien of gehoord? RegioBank krijgt weer de hoogste waardering met een 9,3 op algemene tevredenheid. Dit blijkt uit het jaarlijkse panelonderzoek onder ruim 14.000 consumenten van de Consumentenbond. In 2018 stond RegioBank ook al bovenaan. De beste worden is al een hele prestatie, maar de beste blijven is natuurlijk gewoon heel goed. Op alle onderzoeksgebieden scoort RegioBank het hoogste cijfer!

In de pers

De landelijke dagbladen hebben het signaal van “de beste bank” ook opgepakt: Bijvoorbeeld op nu.nl en de Telegraaf. En bekijk ook het artikel in Trouw.

Overstappen van bank is eenvoudiger dan u denkt!

Ervaar het zelf en stap over naar de beste bank van Nederland. U kunt tijdens onze kantooruren gewoon even binnenlopen. Wij staan u graag te woord. Om er voor te zorgen dat wij ruim tijd en aandacht aan uw wensen kunnen besteden, is het altijd fijn als u uw komst even vooraf aan ons meldt.

Met vriendelijke groet,

MIDDEN BRABANT ADVIES

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s