Ook in 2019 is RegioBank weer verkozen tot Klantvriendelijkste bank van Nederland

Ook in 2019 is RegioBank weer verkozen tot Klantvriendelijkste bank van Nederland.

Aan de verkiezing van het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland gaat een continu online onderzoek onder Nederlandse consumenten vooraf. Binnen verschillende sectoren worden er prijzen uitgereikt, waaronder ook de sector banken. De respondenten van het onderzoek worden willekeurig geselecteerd voor het consumentenpanel van SAMR. Klanten beoordelen bedrijven op de zeven factoren van klantvriendelijkheid:

1. Beschikbaarheid als je klant daar om vraagt
2. Beloftes nakomen
3. Je klant niet onnodig lastigvallen
4. Niet moeilijk doen over formaliteiten
5. Fouten toegeven en oplossen
6. Oprechte betrokkenheid bij je klant
7. Oog hebben voor mens & maatschappij

Peter Dirks, directeur Midden Brabant Advies en Zelfstandig Adviseur van RegioBank, over de prijs: ‘Ik ben trots op deze waardering die we van onze klanten krijgen. Dit is de mooiste prijs die je als bank kunt krijgen. Een bevestiging ook dat we als RegioBank onze klanten echt centraal stellen. Dit is natuurlijk waar we het allemaal voor doen.’

Ook tevreden klant worden?

Bij RegioBank bepaalt u zelf hoe u uw bankzaken regelt. Onderweg op uw telefoon met de Mobiel Bankieren app of thuis via Internet Bankieren. Uiteraard bent u altijd welkom op één van onze kantoren: https://www.middenbrabantadvies.nl/contact

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s