ABN-AMRO Bank vertrekt uit Oisterwijk

Steeds meer bankinstellingen verlaten de dorpen. Zo ook in Oisterwijk. Nadat Rabobank en ING Bank hun services al drastisch verminderden, heeft nu ook ABN-AMRO Bank aangekondigd om de vestiging in Oisterwijk per 1 mei 2018 te sluiten.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u dat als bankklant niet prettig vindt. Loop daarom gerust een keertje binnen bij RegioBank aan de Baerdijk 20 in Oisterwijk. Wij zijn u graag van dienst en u zult er zich meer dan welkom voelen!

RegioBank is het afgelopen jaar uitgeroepen tot de meest klantgerichtste, de meest klantvriendelijke en de beste bank van Nederland! Overstappen van bank is eenvoudiger dan u denkt. U bent van harte welkom. RegioBank Midden Brabant Advies verleent services aan particulieren, bedrijven, verenigingen, stichtingen, huizenkopers, beleggers, verzekeringsnemers, en meer …

Wij maken graag tijd voor u om te luisteren naar uw wensen. Voor een afspraak belt u naar http://www.middenbrabantadvies.nl >> telefoon 013-5212001.

GEWOON DOEN! Met vriendelijke groet, Peter Dirks. Directeur-eigenaar RegioBank Midden Brabant Advies.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s