Vacature Freelance Hypotheek- en Financieel Adviseur bij Midden Brabant Advies

Vacature Freelance Hypotheek- en Financieel Adviseur bij Midden Brabant Advies

In verband met de groei van ons klantenbestand en inrichting van nieuwe marktgebieden in de provincie Noord-Brabant, zoekt Midden Brabant Advies (met vestigingen in Oisterwijk, Udenhout-Tilburg, Haaren en Vught) meerdere gedreven Wft gecertificeerde financieel adviseurs met affiniteit voor hypotheekadvies, die vanuit eigen ondernemerschap zich als Freelancer willen verbinden aan de dienstverlening van Midden Brabant Advies.

Midden Brabant Advies is momenteel op zoek naar Hypotheek- en Financieel Adviseurs voor diverse marktgebieden in de provincie Noord-Brabant. Alleen sollicitaties van gecertificeerde adviseurs die woonachtig of gevestigd zijn in de provincie Noord-Brabant worden in behandeling genomen.

De adviseurs moeten als zelfstandig gevestigd adviseur (dus niet in loondienstverband) kunnen werken, gevoel hebben voor relatiebeheer en gericht zijn op het verstrekken van financiële toekomstplannen. Woonachtig zijn in het marktgebied, actief deelnemen aan netwerken binnen het marktgebied en bereid zijn om alle voorkomende advieswerkzaamheden inzake hypotheken en financiële diensten op te pakken. De adviseur moet de kracht en ambitie hebben een netwerk op te bouwen en als relatiebeheerder aandacht te hebben voor het verder versterken van de binding met de opgebouwde portefeuille; zowel qua verdieping als verbreding.

De adviseur werkt geheel zelfstandig en rapporteert alleen de zaken die de Wet Financieel Toezicht (Wft) en de andere Nederlandse Wetgeving voorschrijven. De Freelancer verzorgt de advies- en bemiddelings-werkzaamheden inzake zogenaamde Wft-complexe financiële diensten; te weten:

 • Hypothecaire kredieten;
 • Betalingsbeschermers;
 • Overlijdensrisicoverzekeringen;
 • Individuele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen;
 • Uitvaartverzekeringen;
 • Complexe producten, zoals beleggingsverzekeringen, pensioenverzekeringen en bankspaarproducten en dienstverlening onder het Nationaal Regime (beleggingen).

De verantwoordelijkheden van de Freelancer bestaan onder andere uit:

 • Het zorgdragen voor de kwaliteit, passendheid en de tijdige oplevering van de adviezen;
 • Het bijwonen van het maandelijkse Adviseursoverleg bij Midden Brabant Advies;
 • Het maken van complete adviesdossiers ter overdracht aan de commerciële binnendienst van Midden Brabant Advies. De Freelancer is verantwoordelijk voor het advies en de bemiddeling van het hypotheek- of financieel adviestraject;
 • Het voeren van regelmatig overleg met collega-adviseurs van Midden Brabant Advies; bijvoorbeeld over het adviestraject, vakbekwaamheid, integriteit en de wettelijke adviesvoorschriften (Wft);
 • Het te allen tijde rekening houden met de algemene (commerciële) doelstellingen en procedures;
 • Het voorzien van de commerciële binnendienst van Midden Brabant Advies van voldoende informatie voor een perfect administratief traject wat leidt tot hoge klanttevredenheid.

Een Freelancer bij Midden Brabant Advies werkt geheel zelfstandig, gaat geen loondienstverband aan en mag rekenen op een goede onkostenvergoeding voor de verrichte werkzaamheden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt WEL op prijs gesteld. De juiste tip/introductie wordt beloond. Acquisitie door professionals (headhunters en/of wervingsbureau ’s) wordt NIET op prijs gesteld. Sollicitaties graag inclusief cv en motivatie dirks@middenbrabantadvies.nl of per post:

MIDDEN BRABANT ADVIES  |  P.J.M. (Peter) Dirks MBA  |  Directeur | Postbus 111  5060 AC Oisterwijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s