Klanten praten meer en meer positief over RegioBank

 

Voor het eerst in de geschiedenis heeft RegioBank een positieve Net Promoter Score (NPS). Dit is uiteraard iets waar RegioBank erg trots op mag zijn. “Trots op alle collega’s en adviseurs van RegioBank die iedere dag hun best doen om het belang van onze klanten centraal te stellen“, zo geeft de directie-voorzitter van RegioBank aan. 

RegioBank behoort tot het selecte gezelschap van drie banken in Nederland, waaronder Triodos en ASN Bank, met een positieve NPS. En dat is heel bijzonder. “We zijn heel blij dat onze klanten RegioBank zo goed waarderen. Het bewijst dat wij als RegioBank passen bij wat een klant zoekt bij een bank. Een bekend gezicht in de buurt. Persoonlijk en betrokken, zonder poespas en gedoe“.

535 RegioBank-kantoren zijn er in geslaagd om samen van RegioBank een sterk merk te maken. Daarom is het halen van de positieve NPS een kroon op het werk.

Het halen van een goede score is altijd goed nieuws, maar… waarom is het halen van een goede NPS belangrijk? Omdat deze score aangeeft in welke mate klanten RegioBank aanbevelen bij familie, vrienden en collega’s en blij zijn met hun bank. Het zegt iets over de kracht van RegioBank.

In de Nederlandse cultuur geven klanten niet snel een 9 of een 10. Daarom is het halen van een positieve NPS erg moeilijk. En toch is RegioBank daarin geslaagd. Het is de derde bank sinds jaren die dit is gelukt, een geweldige prestatie! Een heel mooi compliment voor het merk RegioBank, de 535 kantoren in Nederland en het hoofdkantoor in Utrecht.

Het is een mooi begin, want duidelijk is dat de RegioBank-formule aanslaat bij een grote groep Nederlanders. Daarom is men er ook van overtuigd dat de stijgende lijn van de positieve NPS verder wordt uitgebouwd.

Stap_nu_over__naar RegioBank

Veel mensen maken de overstap naar RegioBank. Maak ook de overstap! Voor informatie en/of advies kijk op http://www.regiobank.nl of http://www.middenbrabantadvies.nl

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s