RegioBank in top 3 populaire banken om naar over te stappen

RegioBank in top 3 populaire banken om naar over te stappen

RegioBank behoort samen met ASN en Triodos Bank tot de top 3 van banken waar klanten naar willen overstappen. Dat blijkt uit een enquête van televisieprogramma Kassa van zaterdag 4 april. Twaalfduizend mensen vulden de vragenlijst van het televisieprogramma Kassa in. 13% hiervan geeft aan over te willen stappen naar RegioBank. Dit onderstreept nog maar eens dat de persoonlijke benadering van RegioBank gewaardeerd wordt.

Klanten zoeken service

Het zijn voornamelijk de klanten van ING, ABN Amro en Rabobank die momenteel overstappen naar RegioBank. Het onderzoek geeft als belangrijkste reden de boosheid van klanten over de bonuscultuur van de top van deze grootbanken. Andere redenen zijn dure producten en slechte dienstverlening. Het onderzoek van Kassa is overgenomen door grote mediakanalen zoals ANP, Nu.nl en RTL Z.

Overstappen naar RegioBank is gemakkelijk

De afgelopen weken wordt er massaal overgestapt naar RegioBank. De discussie over de salarissen van de ABN-AMRO top deze week heeft dit verder versterkt. Overstappen van bank is heel eenvoudig. Informeer bij een van onze kantoren: http://www.middenbrabantadvies.nl

 

Over mbadirect

Online, simpel en snel al uw verzekeringen en geldzaken regelen; met persoonlijke & deskundige ondersteuning van Midden Brabant Advies. Direct Online >> www.mbadirect.nl Voor meer info >> www.middenbrabantadvies.nl Voor Advies >> maak een afspraak: > Oisterwijk 013-5212001 > Udenhout-Tilburg 013-5110511 > Haaren 0411-621276 > Vught 073-6560960 > Vlijmen 073-6230028
Dit bericht werd geplaatst in Advies, Algemeen, Bank, Beleggen, Financiering, Hypotheek, Krediet, Lijfrente, Ondernemer, RegioBank, Sparen, Verzekering, Zorgverzekering en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s