Zakelijke schade is nooit gedekt op een particuliere verzekering

Zakelijke schade niet gedekt via particuliere verzekering

Als zzp’er bent u vaak druk met omzet maken, klanten vinden, netwerken en afspraken nakomen. Kortom, met alles behalve verzekeringen. Toch is het belangrijk hier af en toe bij stil te staan. Weet u bijvoorbeeld dat schade die u als zzp’er veroorzaakt niet gedekt is via uw particuliere verzekeringen? Ook niet als u vanuit huis werkt. Ons kantoor helpt u graag uw risico’s in kaart te brengen. In een persoonlijk gesprek bepalen we samen welke risico’s u wilt en kunt lopen en welke juist niet. Meestal is met goede preventie schade te voorkomen. Daarin krijgt u tips en praktische oplossingen. Zo kunt u blijven doen waar u goed in bent. En mocht het toch een keer mis lopen, dan is een telefoontje naar ons kantoor afdoende. Wij handelen uw schade professioneel en snel voor u af.

MIDDEN BRABANT ADVIES  |  P.J.M. (Peter) Dirks MBA

P.S.        Snel en vakkundig uw risico’s inventariseren? Bel mij vandaag nog voor een afspraak: telefoon 013-5212001.  zie ook www.middenbrabantadvies.nl

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s