digitale valsemunters bitcoins opgepakt

In Duitsland zijn twee mannen opgepakt die verdacht zijn voor fraude met de digitale valuta bitcoin. Ze zouden illegaal voor omgerekend meer dan euro 700.000 aan bitcoins hebben geproduceerd met een netwerk van gekaapte computers.

Bitcoin

De twee mannen werden afgelopen woensdagnacht opgepakt door de antiterreureenheid GSG-9. De politie heeft het digitale geld in beslag genomen. Het Openbaar Ministerie in Kempten; uit de Duitse deelstaat Beieren verdenkt de twee opgepakte mannen van computerfraude.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s