Opleving woningverkopen in de maand augustus

Eindelijk kende de woningmarkt in Nederland een positief signaal….. er zijn in de maand augustus meer woningen verkocht dan de laatste tijd gebruikelijk en ook de koopprijzen zijn gestegen. Het aantal woningtransacties, zoals deze door het Kadaster worden geregistreerd, steeg naar 9.977 stuks. Bijna 20% meer dan in augustus 2012. De gemiddelde koopsom kwam in augustus uit op 215.092 euro, een stijging van 1.000 euro ten opzichte van augustus 2012.

Zal dit de ommekeer zijn in de huizenmarkt? geef uw mening:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s