SNS Bank claimt ruim euro 52 miljoen bij vastgoedondernemer Roger Lips uit Vught

SNS Bank claimt ruim euro 52 miljoen van vastgoedondernemer Roger Lips uit Vught. Het gaat hoofdzakelijk om een restvordering uit het winkelcentrum project “The Wall” langs de A2-snelweg tussen Utrecht en Amsterdam.

Roger Lips leende voor dit project vele miljoenen bij SNS Bank. SNS Bank werd in februari van dit jaar genationaliseerd; mede door de problemen in de vastgoedsector. Roger Lips betwist de vordering van SNS Bank omdat de bank er afstand van zou hebben gedaan. Op aanvraag van ABN-AMRO Bank is Roger Lips in april van dit jaar failliet verklaard. Hij heeft hoger beroep aangetekend tegen het faillissement.

Ook ABN Amro Bank geeft aan nog een vordering te hebben van enkele tientallen miljoenen euro’s op Roger Lips. Het totaal van de tot nu toe ingediende vorderingen op Roger Lips beloopt volgens de financiële media ruim euro 90 miljoen euro.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s