Hypotheek circus kabinet weet weer een konijn uit de hoed te toveren

…… en wederom wil Minister Stef Blok (Wonen en Rijksdienst) wijzigingen aanbrengen in de hypotheekverstrekking. Er wordt onderzocht of woningverkopers met een restschuld kunnen verhuizen met behoud van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Dit zou moeten bijdragen aan het vlottrekken van de woningmarkt.

Het plan wordt al binnen twee maanden na het “carnavalsakkoord” gelanceerd. Het is voor de woningverkoper met een restschuld momenteel nauwelijka nog mogelijk om te verhuizen naar een andere eigen woning. Banken zijn niet bereid om te financieren.

Zou dit de sleutel zijn om de “Blok aan de been hypotheek” vaarwel te zeggen?

Eindelijk verlost van uw hypotheek?
Eindelijk verlost van uw hypotheek?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s