Consument roept zorgverzekeraar CZ uit tot de beste

Consument roept CZ uit tot meest klantgerichte zorgverzekeraar

In de categorie ‘zorgverzekeraars’ heeft CZ de Customer Centric DNA Award 2012 gewonnen. Een prijs – verstrekt door de klanten – voor zorgverzekeraars die er het best in slagen de klant centraal te zetten in hun klantcontact.
 

CZ laat de andere genomineerden Univé en Ohra achter zich. Het is de eerste keer dat er een Customer Centric Award was voor de sector zorgverzekeraars is uitgereikt. Winnaars in andere categorieën zijn onder meer Toyota (autodealers), Lidl (supermarkten), IKEA (retail), H&M (online retail) en Triodos (banken).

TNS NIPO vroeg in totaal 9.000 consumenten naar hun ervaringen met de klantgerichtheid van toonaangevende bedrijven in tien verschillende sectoren. In het bijzonder zijn deze consumenten bevraagd over hun ervaringen op de gebieden: proces en medewerkers performance, consistentie van de dienstverlening en experience en vertrouwen.

Overstappen van zorgverzekeraar?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s