Rabobank verliest marktaandeel in verzekeringen

De totale 141 lokale Rabobanken zien hun inkomsten op verzekeringen sterk teruglopen. De assurantieprovisies, die in 2010 al met 7% waren afgenomen, zijn in het eerste deel van 2011 met liefst 16% gedaald. Naast de inzakkende inkomsten uit levensverzekeringen zit de klad ook in de schadeverzekeringen [zowel in de zakelijke als de particuliere markt].

Het is niet bekend dat “hofleverancier” Interpolis de provisies voor de bij hen aangesloten kantoor heeft verlaagd. De enige conclusie kan m.i. dan ook zijn dat Rabobank marktaandeel verliest aan het onafhankelijk intermediair en/of de direct writers.

Dit is ook het beeld wat ons kantoor in de praktijk merkt: www.mbadirect.nl

Over mbadirect

Online, simpel en snel al uw verzekeringen en geldzaken regelen; met persoonlijke & deskundige ondersteuning van Midden Brabant Advies. Direct Online >> www.mbadirect.nl Voor meer info >> www.middenbrabantadvies.nl Voor Advies >> maak een afspraak: > Oisterwijk 013-5212001 > Udenhout-Tilburg 013-5110511 > Haaren 0411-621276 > Vught 073-6560960 > Vlijmen 073-6230028
Dit bericht werd geplaatst in Advies, RegioBank, Verzekering, Zorgverzekering en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s