Banken verliezen marktaandeel Hypotheken

“Verzekeraars winnen marktaandeel op de hypotheekmarkt”, meldt het Financieele Dagblad. “Dit gaat ten koste van de grootbanken. Rabobank en ABN Amro leveren in, terwijl Aegon en Delta Lloyd het aantal hypotheekklanten zien stijgen”.

Hieruit trek ik de conclusie dat de vraag naar onafhankelijk hypotheek- en financieel advies stijgt. Grootbanken presenteren slechts de eigen [hypotheek]producten, terwijl de onafhankelijk adviseur voor u beoordeelt welke hypotheek het best bij u past.

Op zoek naar een onafhankelijk hypotheek- en financieel adviseur ??  >> www.adfiz.nl  >> www.middenbrabantadvies.nl

Peter Dirks | 5 augustus 2011

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s