Financieel stelsel Ijsland is herstellende

De IJslandse economie klimt weer uit het economische dal. Dit verklaarde Mar Gudmundsson – president van de IJslandse centrale bank – tegenover The Wall Street Journal.

De IJslandse economie is inmiddels weer onder controle, volgens Gusmundsson. De IJslandse valuta is onder controle, de stijgende inflatie is gestopt en de rente is gedaald van 18% naar inmiddels 4,25%. De werkloosheid ligt echter op 7,8% en dat is nog altijd 2% meer dan voor de Ijslandse financiele crisis. Verder ligt het gevaar voor hoge inflatie op de loer. Dit is een van de grootste zorgen voor IJsland.

Over mbadirect

Online, simpel en snel al uw verzekeringen en geldzaken regelen; met persoonlijke & deskundige ondersteuning van Midden Brabant Advies. Direct Online >> www.mbadirect.nl Voor meer info >> www.middenbrabantadvies.nl Voor Advies >> maak een afspraak: > Oisterwijk 013-5212001 > Udenhout-Tilburg 013-5110511 > Haaren 0411-621276 > Vught 073-6560960 > Vlijmen 073-6230028
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Bank, Sparen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s