Verlaging overdrachtsbelasting geldt niet voor commercieel vastgoed

De tijdelijke verlaging van de overdrachtsbelasting geldt niet voor commercieel vastgoed. De regeling is dus alleen bedoeld voor kopers van een bestaande woning. Ik denk dat dit lastig te handhaven is… wat zal een notaris op de afrekening zetten als iemand een nieuwe woning koopt en er vervolgens niet in gaat wonen; dus de woning verheft tot een beleggingspand. Wanneer is er sprake van commercieel vastgoed? Moet het beleggingspand een zakelijke bestemming hebben? of …..???

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s