Starterlening Woningmarkt steeds moeilijker te verkrijgen !!

Een huis kopen wordt voor starters op de woningmarkt bijna onmogelijk gemaakt. Steeds meer Gemeenten stoppen met het aanbieden van Sartersleningen…. een aanvullende lening die starters het in staat stelt een koophuis te kunnen financieren. Op dit moment verstrekt nog maar een op de drie Gemeenten een Starterslening. Een jaar geleden was dit nog bijna het dubbele. Daarenboven hebben diverse Gemeenten al aangekondigd ook te gaan stoppen met het aanbieden van de Starterfaciliteit. Dit vooral omdat er simpelweg geldgebrek is. Gevolg is dat de woningmarkt verder op slot lijkt te gaan zitten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s