MoneyView onderzocht reisverzekeringen

MoneyView onderzocht reisverzekeringen

MoneyView deed een vergelijkend onderzoek op de markt naar bijna 60 doorlopende reisverzekeringen. DAK, De Nationale, SNS Bank en Univé zijn de winnaars op basis van de prijsstelling. De Europeesche, Mondial Assistance en Univé scoren het best op kwaliteit van de dekkingen. De Univé Doorlopende Reisverzekering Budget is het enige product dat zowel op kwaliteit als prijs de maximale beoordeling krijgt. MoneyView benadrukt dat een kwart van de Nederlanders geen reisverzekering afsluit.

Alle Reisverzekeringen voor u vergeleken

Voor de beste prijs/kwaliteit >> www.mbadirect.nl

Over mbadirect

Online, simpel en snel al uw verzekeringen en geldzaken regelen; met persoonlijke & deskundige ondersteuning van Midden Brabant Advies. Direct Online >> www.mbadirect.nl Voor meer info >> www.middenbrabantadvies.nl Voor Advies >> maak een afspraak: > Oisterwijk 013-5212001 > Udenhout-Tilburg 013-5110511 > Haaren 0411-621276 > Vught 073-6560960 > Vlijmen 073-6230028
Dit bericht werd geplaatst in Advies, Verzekering en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s