De Toestroom Oisterwijk gaat ondernemen met Social Media

Image

ALV – Ondernemen met Social Media

Donderdag 7 april 2011

Ondernemen en netwerken zijn met de komst van sociale netwerken nog meer met elkaar verbonden dan voorheen. Het is online steeds eenvoudiger relaties aan te gaan en te onderhouden. En dat 24/7. Rens Eijgermans (LimeBizz) geeft dit nieuwe netwerken concreet vorm in zijn ondernemingsfilosofie ‘connect, create & build’. In een verfrissende en interactieve presentatie laat hij zien wat de toegevoegde waarde van digitaal netwerken voor uw onderneming kan zijn en hoe u er concreet mee aan de slag gaat; intern en extern.

Algemene ledenvergadering
Voorafgaande aan de interactieve presentatie is er de Algemene Ledenvergadering. De financiële stukken liggen een half uur voor aanvang van de vergadering ter inzage en de notulen zijn te downloaden via de website www.toestroom.nl. Tijdens deze bijeenkomst zal aan de vergadering de volgende bestuurswisseling worden voorgelegd.

Overzicht aan- / aftreden bestuursleden

Naam Functie Gekozen in jaar Status
Peter Dirks Voorzitter 2010 Herkiesbaar in 2013
Miranda Bressers Secretaris/penningmeester 2008 Herkiesbaar in 2011
Joop van Riel Bestuurslid 2010 Herkiesbaar in 2013
Herald Verhagen Bestuurslid 2008 Herkiesbaar in 2011
Michel de Kroon Bestuurslid 2009 Herkiesbaar in 2012
Marie Cecile Vugs Bestuurslid 2010 Herkiesbaar in 2013
Pieter van Gisbergen Bestuurslid 2010 Herkiesbaar in 2013

Procedure: 
Tegenkandidaten dienen hun voordracht 72 uur voor aanvang van de vergadering schriftelijk bij het bestuur in te dienen, inclusief 10 handtekeningen van leden. Twee/derde of meer van de aanwezige stemgerechtigde Toestroom-leden moeten instemmen met de uiteindelijke definitieve bestuurssamenstelling.

Programma:

19.00 – 19.30 Ontvangst
19.30 – 20.15 ALV
20.15 – 20.30 Pauze
20.30 – 22.00 ‘Ondernemen met Social Media’ door Rens Eijgermans
22.00 – 23.00 Borrel

Locatie:
Bos & Ven, Klompven 26 te Oisterwijk

Deelname aan deze avond is gratis voor Toestroomleden (2 leden per lidmaatschap) en voor introducés wordt een bijdrage van € 25,00 p.p. gevraagd. U kunt zich aanmelden tot 5 april aanstaande via de website www.toestroom.nl

Wij hopen van harte u op deze ‘interactieve’ avond te mogen verwelkomen.

Namens het bestuur,

Ondernemersplatform De Toestroom

Peter Dirks
voorzitter

footer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s