Toelichting excessieve vertrekregeling gepubliceerd

Toelichting excessieve vertrekvergoeding 2011 gepubliceerd

De Belastingdienst heeft de > Toelichting excessieve vertrekvergoeding 2011 < gepubliceerd. In de toelichting staat hoe werkgevers het toetsloon kunnen bepalen en het excessieve deel van een vertrekvergoeding berekenen.
Werkgevers betalen 30% belasting over het excessieve deel van vertrekvergoedingen van werknemers die bij hen uit dienst gaan. Voor werknemers die in 2011 uit dienst gaan, betaalt de werkgever deze zogenoemde pseudo-eindheffing alleen als het toetsloon meer is dan euro 519.000 en voor zover de vertrekvergoeding hoger is dan het toetsloon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s